Pazartesi, Nisan 04, 2011

Sonbahar 2010 sezonu giyim trendleri

 

2010 Sonbahar sezonunda bizi bekleyen trendlerin başında neler geliyor siz dantelelisi takipçileri için araştırdık … İşte 2010 Sonbahar sezonunun başlıca trendleri Dantelelisi.com ‘da…
dizüstü çizmeler Sonbahar 2010 sezonu giyim trendleri
Diz Üstü Çizmeler
2010 kış sezonu boyunca severek giydiğimiz diz üstü çizmeler; form değiştirerek sonbahar modasında karşımıza çıkıyor. Kıyafetleri tamamlayacak kadar şık modellerde diz üstü çizmeler, mevsim şartlarına uygun malzemelerden üretiliyor. Hafta sonu kombinleri için dantel detaylı ya da tamamı pamuklu kumaştan üretilmiş diz üstü çizmeler için ayakkabı dolabınızda yer açabilirsiniz.

botlar Sonbahar 2010 sezonu giyim trendleri
Botlar
Hem topuklu hem de düz modelleriyle vitrinlerde yerini alan botlar; toprak tonlarının etkisiyle kahverengi, koyu yeşil renkleriyle birlikte moda klasiği siyah renkte beğenimize sunuluyor. Her kıyafetle kombinleyebileceğiniz botlarınızı hafta sonu için düz modellerde, ofiste giymek için hafif topuklu modellerde satın alabilirsiniz.
lacivert denizci Sonbahar 2010 sezonu giyim trendleri
Lacivert
2010 yaz modasında denizci temasının etkisiyle sıkça kullandığımız lacivert; siyahın klasikliğiyle yarışarak yeni sezonda kendine sağlam bir yer ediniyor. Sonbahara tatlı esintiler katabileceğiniz lacivert, krem, pudra yorumlarıyla şık kombinler yapabilirsiniz. Maviyle uyumlu laciverti; mavi dar paça kot pantolon, beyaz gömlek, gri topuklu bot ve lacivert blazer ceket ile kombinleyip ofis modası için şık bir tarz yaratabilirsiniz.
Leighton Meester Sonbahar 2010 sezonu giyim trendleri

Trençkot
Maskülen tarzın simgesi trençkotlar; geçiş mevsimlerinin olmazsa olmazı şartıyla sonbahar modasında yerini alıyor. Trençkotun klasik rengi krem dışında lacivert ve koyu yeşil tonlarında karşımıza çıkarken serin havalardan koruyan şık bir parça haline dönüşüyor. Sonbaharda arada bir yüzünü gösterecek güneşe karşı güneş gözlüğünüzü takıp, boynunuza fular sararak trençkotla çekici bir görüntü yaratabilirsiniz.
çantalar Sonbahar 2010 sezonu giyim trendleri
Çantalar
Deri çantalar sonbahar modasının en popüler modelleri arasında yer alıyor. İhtiyaca yönelik büyük ve küçük
boyutlarda üretilen çantalarda 2010 kış modasından alışık olduğumuz zincir ve fermuarlar dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder